berehat bersama Nuffnang (>.<)

membaca itu amalan mulia ;)

Prince William & Kate Middleton::True Love Story Part 1

Salam semua....malam ni beena nak story pasal prince william gan kate middleton..korang kenal tak sape diorang ni??Prince william adalah prince dari wales..anak kepada prince charles and princess diana yang femes dulu..korang nampak kan kat tv yang prince william dah nak kawen..walaupon diorang ni bukan malaysia punyer tapi beena rase cam seronok lak tengok diorang..huhu~okeyh,balik kat tujuan asal..

Semua keturunan diraja diorang besenye akan belajar kat oxford atau cambridge university..tapi sebab prince william ni macam rendah diri kot baru die pilih takmo belajar kat situ.University of St.Andrew adalah university pilihan beliau.kenapa beliau pilih uni tuh pon beena taktaw kenapa..maybe beliau main random pilih ke ape ke..lantak die la..duit die..die punye pasal la kan..haha~ Di situ,beliau ditempatkan dekat Sally.Sally ni shorform untuk St. Salvator..alah macam name gelaran la lebih kurang..Sally ni adalah satu macam tempat kediaman di mane laki dan perempuan diasingkan.nak kate macam ditakdirkan pon adalah kot sebab beliau akan selalu terserempak dengan sorang perempuan yang berambut brunette ni.perempuan boleh dikategori perempuan tercantik kat uni tuh,so oleh kerana itu..tak mungkin lah si Prince William ni tak ingat muke Kate.

Kate Middleton ni seorang yang pemalu dan tak banyak cakap.Lalu ini menyababkan Prince William makin suke kat Kate ni dan akan sentiase menantikan kemunculan Kate.lain kali korang kalo nak dapat anak raja ke anak PM ke kene la malu malu kucing..pastu kalo cakap jangan la bukak luas luas macam badak..kalo tak,spesis badak pon taknak kat korang paham!! Selain dari pendiam dan pemalu,kate dengan william ade banyak persamaan dari segi minat and hobi..diorang ni jugak same kos..untungla macam tu..tak payah nak pikat susah susah..huhu~kadang kadang kalo Prince William busy,cik Kate akan tolong beliau salinkan nota..sweetkan <3<3...then pada malam diorang akan lepak same same sambil tengok bintang bintang..romantik gitu~

Pada satu malam Don't Walk charity fashion show,beliau ternampak Kate yang gorjes.......





p/s:bersambung esok=) kalo nak taw lagi,bagitaw beena kat komen ek..kalo tak beena tak buat..penat nak translate bi-bm ni..

2 comments:

m!3yr4h_LolLy said...

minat tol beena ek ? hihi
okep, mieyrah nak tau lg nie. cepat la. :)

beena said...

hehe..okeyh2..ti beena cite.

Awak Comel lah =o=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...